DE ROTI SHOP

DE ROTI SHOP Surinaams - Roti Schotels en Broodjes

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1569 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Roti Shop. Meer weten? Ontdek meer

15 mei 2022 om 23:19 Duurde 2 uur, roti was goed had iets meer gekruid gemogen.
15 mei 2022 om 20:44 Ik heb een bestelling geplaatst om 17:21 en kregen onze eten om 19:04, heel erg laat en toen ik belde met de vraag waar t eten blijft,kreeg ik zonder excuses aan te bieden,te horen dat we onder weg zijnā€¦.dat jullie (te)laat zijn,laat het WETEN!!!!
30 apr 2022 om 19:17 Vriendelijke bezorger en prima eten.
28 apr 2022 om 9:11 Great roti as always
27 apr 2022 om 19:16 Lekker eten en op tijd bezorgd top service
24 apr 2022 om 21:25 had van tevoren besteld; eten was op tijd, warm en lekker. top!
23 apr 2022 om 13:23 Weer super lekker en heet, lang wachten maar dat is het waard
16 apr 2022 om 11:37 Eten was goed! Maar na ruim twee uur wachten smaakt alles goed. Twee uur bezorgtijd staat niet eens in het lijstje (max. 90 min.) om te kiezen bij deze beoordeling.
14 apr 2022 om 22:25 Bevestigde bezorgtijd van 40 minuten. Daarna duurde het nog meer dan een half uur. Telefoon werd niet opgenomen.
13 apr 2022 om 20:59 Via thuisbezorgd besteld om 17:00 uur, tijd in gevuld, 18:00 uur ingevuld, kwamen pas om 18:50, vul niet voor niks een tijd om het op een bepaalde tijd te laten bezorgen. Weet weer waarom ik hier al een tijd niks bestelde duurt zo ongelooflijk lang.
11 apr 2022 om 13:15 Roti was weer smakeloos. Het werd al steeds slechter maar soms een goede er tussen. Bezorging nooit optijd vaak uur later. Als je belt is de bezorger precies net weg. 1x waren ze een uur te vroeg. Nooit een excuus!! Voor ons nooit meer!!
4 apr 2022 om 20:25 Duurde 2 uur voordat het bezorgd werd. Eten lijkt opgewarmd te zijn en zijn gewone boontjes. Kwaliteit is slecht. Ik probeerde na 1,5 uur te bellen (2x) om te vragen waar mijn eten blijft, werd na een paar seconden weggedrukt. Geen aanrader!